eVision > Početna > Novosti

SharePoint and Project Conference Adriatics

SharePoint and Project Conference Adriatics je prva i jedina konferencija u ovom dijelu Europe namijenjena onima koji se profesionalno bave SharePoint Serverom i Microsoft Projectom. Ukupno osamnaest predavanja će biti podijeljeno u tri paralelna tracka: poslovni, razvojni i IT Pro.

Microsoft SharePoint Server je nesporni tržišni lider, i de facto standard na području suradnje, upravljanja sadržajem i dokumentima. SharePoint je platforma koja povezuje ljude, organizacije, informacije i ideje. O rasprostranjenosti i popularnosti SharePoint porodice proizvoda, govore i brojevi: 80% Fortune 500 kompanija koristi SharePoint, a ukupno je prodano 125 milijuna licenci. Kada bi bio neovisna kompanija, SharePoint bi i dalje bio među 50 najvećih u svijetu.

Poslovni track će obuhvatiti predavanja iz područja planiranja i upravljanja SharePoint podacima i općenito poslovnim aspektima razvoja i korištenja SharePoint rješenja, kao i vrhunska predavanja iz područja Microsoft Projecta, Microsoft Project Servera i poslovne inteligencije (BI). IT Pro track namijenjen je administratorima i infrastrukturnim arhitektima, a razvojni track će ponuditi predavanja iz područja razvoja vlastitih rješenja, sa posebnim fokusom na novine koje u ovoj oblasti donosi SharePoint 2013.

Svjetski poznati predavači, poput Michaela Noela, Joela Olesona, Agnes Molnar, Wictora Wiléna, Zlatana Džinića, te međunarodno priznati eksperti i Microsoft MVPevi iz regije Toni Frankola, Adis Jugo, Nenad Trajkovski, Darko Milevski i drugi, upoznat će vas sa najnovijim tehnologijama vezanim uz SharePoint Server, Microsoft Project, te Microsoft Project Server.
 
Konferencija se održava 28.11.2012 u Zagrebu, a prijaviti se možete ovdje.
 
Također pozivamo Vas i na naša predavanja:
objava datum:15.10.2012. 11:00 autor:

eVision

 
 
 
Kontaktirajte nas | Prijava za webinar
Kalendar aktivnosti
 

eVision informacijski sustavi d.o.o.

Baštijanova 52a, 10000 Zagreb | tel: +385 (1) 5390 400 | fax: +385 (21) 383 597 | OIB: 98227140678 | MBS: 080482498​

Kontaktirajte nas | Facebook | LinkedIn | Google+

© 2015. eVision informacijski sustavi d.o.o.  //  zaštita osobnih podataka  //  made with: SharePoint 2010  // design by: Sapun