eVision > Početna > Novosti

Predstavljamo novi web na SharePointu 2010!

Kako je naš stari web već počeo pokazivati bore, a facelift tu ne pomaže, došlo je vrijeme za obnovu. Istovremeno, izdan je SharePoint 2010, a mi smo uhvatili priliku – stvoren je novi web!​ Pozivamo vas da istražite mogućnosti i naša rješenja​zasnovana na platformi.

Adresa weba ostala je ista – i dalje smo na www.evision.hr. Ona "prava" adresa (ulica i broj) je promijenjena. Preselili smo na novu adresu.​​​​​​​​​​

U nastavku se nalazi objava za medije.

SharePoint
 

Prvi hrvatski web na SharePointu 2010

 

Predstavljene su prve web stranice u Hrvatskoj zasnovane na novoj Microsoftovoj platformi SharePoint 2010. Tvrtka eVision, kao dugogodišnji stručnjak u korištenju platforme, svoje nove web stranice zasnovala je upravo na toj tehnologiji.

ZAGREB, 27. listopada, 2010. – Tvrtka eVision, vodeći regionalni proizvođač rješenja zasnovanih na platformi Microsoft SharePoint, predstavila je nove web stranice. U skladu s osnovnom djelatnošću koja uključuje intenzivno korištenje SharePointa pri izradi softverskih rješenja, stranice tvrtke zasnovane su na posljednjoj verziji te Microsoftove platforme.​

Također, nove web stranice tvrtke prve su u Hrvatskoj izrađene korištenjem SharePointa 2010, a kao tržišni lider na polju enterprise IT rješenja na platformi SharePoint, eVision je još jednom potvrdio predanost korištenju najnovijih alata dostupnih na tržištu.

„Nalazimo se u uzbudljivom razdoblju u kojem ćemo nastaviti ostvarivati zacrtane ciljeve, a prelaskom na novu platformu paralelno ćemo i povećavati produktivnost“ – prilikom predstavljanja novih stranica izjavio je Domagoj Miletić, izvršni direktor tvrtke.

SharePoint 2010

Microsoftova platforma SharePoint, originalno zamišljena kao sustav za upravljanje dokumentima, do danas se razvila u moćan alat na kojem velike kompanije u potpunosti mogu temeljiti svoje poslovanje. Uz ugrađene mogućnosti za kolaboraciju, spremanje dokumenata, integraciju s Microsoft Office alatima, pretraživanje, te razvijanje dijelova koji se mogu uklopiti u bilo koju strukturu kompanije i podržati bilo koji proces rada, platforma srednjim i velikim korisnicima predstavlja vrijednu mogućnost za povećanje konkurentnosti i prilagođavanje dinamici tržišta.

„U vremenu strahovito brze izmjene informacija, pravila tržišne utakmice podložna su rapidnim promjenama. SharePoint 2010 saveznik je na kojeg se možete osloniti“, naglasio je Zvonimir Mavretić, tehnički direktor u eVisionu.

U novoj verziji SharePoint 2010 uvodi bolju podršku za korisničke profile i socijalno umrežavanje, prerađeni izgled sučelja u skladu s aktualnom verzijom Microsoft Officea i naprednu integraciju s Microsoft Office Excelom. Za velike korisnike značajan je Business Connectivity Service (BCS) koji podržava čitanje i zapisivanje vanjskih podataka s line-of-business (LOB) sustava, Web servisa i različitih tipova baza podataka. Napredne mogućnosti pretraživanja upotpunjuju skup funkcionalnosti koje će svim korisnicima olakšati obavljanje svakodnevnog posla.​​​​​​​

objava datum:25.10.2010. 10:00 autor:

eVision

 
 
 
Kontaktirajte nas | Prijava za webinar
Kalendar aktivnosti
 

eVision informacijski sustavi d.o.o.

Baštijanova 52a, 10000 Zagreb | tel: +385 (1) 5390 400 | fax: +385 (21) 383 597 | OIB: 98227140678 | MBS: 080482498​

Kontaktirajte nas | Facebook | LinkedIn | Google+

© 2015. eVision informacijski sustavi d.o.o.  //  zaštita osobnih podataka  //  made with: SharePoint 2010  // design by: Sapun