eVision > Početna > Novosti

U Atlantic Grupi 4500 zaposlenika iz 11 zemalja odsad svakodnevno komunicira putem novog intraneta.

Atlantic Grupa pridaje veliku važnost pravovremenom i transparentnom komuniciranju te redovnom obavještavanju svojih zaposlenika o svim zbivanjima u kompaniji. Njihov prvi intranet egzistira još od 2004. godine kad su imali gotovo četiri puta manje zaposlenih i gotovo isto toliko manje prihoda te su poslovali na mnogo manjem tržištu.

Sada, nakon deset godina aktivnog korištenja, odlučili su se za nove, tehnološki naprednije intranetske stranice temeljene na Microsoft Sharepoint 2013 platformi i koje su usko povezane s njihovim postojećim poslovnim portalom. 

Dizajn intraneta dosljedno prati web standarde postavljene na njihovoj korporativnoj web stranici i kao takav vrlo ga je lako koristiti. S obzirom na to da Atlantic Grupa djeluje na više jezičnih područja, važno je naglasiti da intranet podržava višejezičnost te da se prilagođava strukturom i događajima za svako jezično područje zasebno.

Intranetom se potiče suradnja i promovira pozitivnost

Intranet predstavlja dvosmjerni komunikacijski kanal otvoren komentiranju, sviđanju, ocjenjivanju i suradnji. Više od 4000 zaposlenika iz 11 zemalja surađuje svakodnevno. Osim dijeljenja korisnih informacija, svaki zaposlenik dobiva osjećaj da je dio zajednice koja je veća od četiri zida njegova radnog mjesta, koja ima brojne kolege koji dijele zajedničku sudbinu, iste vrijednosti i poimanje rada. Putem intraneta omogućeno je pohvaliti kolege, istaknuti vlastito postignuće te predlagati poboljšanja.

Pozitivan stav, aktivan pristup i konstruktivizam odlike su svih zaposlenika Atlantic Grupe, koja i u ovim ekonomski izazovnim vremenima nastavlja ulagati u razvoj poslovanja.


BIZ datum:3.3.2014. 16:00 autor:

eVision

 
 
 

Pogledajte kako izgleda novi intranet

Kontaktirajte nas | Prijava za webinar
Kalendar aktivnosti
 

eVision informacijski sustavi d.o.o.

Baštijanova 52a, 10000 Zagreb | tel: +385 (1) 5390 400 | fax: +385 (21) 383 597 | OIB: 98227140678 | MBS: 080482498​

Kontaktirajte nas | Facebook | LinkedIn | Google+

© 2015. eVision informacijski sustavi d.o.o.  //  zaštita osobnih podataka  //  made with: SharePoint 2010  // design by: Sapun