eVision > Početna > Novosti

​K2 na Microsoft NetWork 4 konferenciji

Četvrta po redu MS NetWork konferencija održat će se 14. i 15. 04. 2014. godine u turističko-kongresnom kompleksu Banja Vrućica, smještenom nedaleko od Teslića, BIH.

U sklopu MS NetWorka posjetite predavanje Zvonimira Mavretića (CTO) - K2Workflow apps za SharePoint 2013 i SharePoint Online (Office 365) bez kodiranja - 15.04.2014. u 13:45 sati

Opis predavanja:

Kada trebate novu poslovnu aplikaciju na SharePoint-u, često morate birati između lokalnog SharePoint-a ili Office 365, hoćete li raditi kompleksno rješenje u Visual Studiu ili jednostavno u SharePoint Designeru, možete li to napraviti sami ili morate koristiti usluge skupih eksperata. A zapravo bi se trebali fokusirati na to kako što brže isporučiti Vašu novu poslovnu aplikaciju s kojom možete odgovoriti na postavljene poslovne izazove.
K2 Vam omogućava izradu workflow aplikacija za SharePoint s bogatim formama za unos i prikaz internih podataka bez obzira gdje se oni nalaze korištenjem enterprise business process managment (BPM) platforme. Na prezentaciji ćemo Vam uživo pokazati kako na SharePoint-u možete brzo izraditi sve od jednostavnih workflowa za dokumente i liste do Business Critical SharePoint rješenja koja povezuju postojeće poslovne sisteme (LOB) u jedinstvenu enterprise platformu, lokalno ili u oblaku.

Zvonimir Mavretić je suosnivač i tehnički direktor tvrtke eVision. Sa više od 10 godina iskustava u SharePoint tehnologiji, 8 godina K2 BPM-a i više od 20 godina rada u IT-u, Zvonimir ima puno iskustva i ekspertizu u arhitekturi, dizajnu i implementaciji rješenja za zajednički rad, upravljanje dokumentima i zapisima, enterprise content management-u, upravljenu poslovnim procesima (BPM) i enterprise integraciji aplikacija (EAI). Do sada je eVision uspješno razvio neke od najvećih, najkompleksnijih i vrlo osjetljivih projekata za nekoliko Vlada i velikih tvrtki u regiji jugoistočne Europe koristeći Microsoft SharePoint i K2 platformu pod Zvonimirovim vodstvom. Za uspjehe u projektima, partnerstvo i godine promoviranja tehnologije kao predavač za Microsoft SharePoint tehnologiju, kao i za K2, Zvonimir je bio proglašen Microsoft tehničkom osobom godine, Microsoft virtual sales technical person za SharePoint (VTSP), K2 insider (ne smijemo zaboraviti ni njegov crni pojas u Taekwondo-u:)). Pored obitelji i dvoje djece, Zvonimirova strast i hobi su eVisionovi klijenti kojima služi kao pouzdan savjetnik za Microsoft SharePoint i K2.

Vidimo se na konferenciji!

objava datum:7.2.2014. 12:00 autor:

eVision

 
 
 
Kontaktirajte nas | Prijava za webinar
Kalendar aktivnosti
 

eVision informacijski sustavi d.o.o.

Baštijanova 52a, 10000 Zagreb | tel: +385 (1) 5390 400 | fax: +385 (21) 383 597 | OIB: 98227140678 | MBS: 080482498​

Kontaktirajte nas | Facebook | LinkedIn | Google+

© 2015. eVision informacijski sustavi d.o.o.  //  zaštita osobnih podataka  //  made with: SharePoint 2010  // design by: Sapun