eVision > Početna > Novosti

K2 u Royal British Legionu

Britanska udruga za podršku vojnicima i njihovim obiteljima odlučila se na korištenje K2 tehnologija što im je omogućilo značajne uštede.

Odjel financija u Royal British Legionu susretao se s brojnim izazovima u upravljanju procesom budžetiranja za organizaciju. Kao i u većini organizacija, problem je bio uzrokovan korištenjem zastarjelih metoda operacija u poslovnom procesu, a koji se zasnivao na razmjeni Excel dokumenata zaštićenih lozinkama. Velik dio vremena u odjelu financija trošio se na administraciju procesa i banalnih stvari poput zaboravljenih lozinki. Također, jedna od izraženijih mana ovog procesa bila je i nemogućnost jednostavnog praćenja starih verzija dokumenata, što je jedan od ključnih zahtjeva organizacije, a negativno se odražavala na transparentnost cjelokupnog poslovanja.

Modernizacijom poslovnog procesa kroz uvođenje rješenja zasnovanog na K2 blackpearlu, u The Legionu su omogućene brojne uštede. Prema riječima predstavnika ove organizacije, ovo rješenje godišnje će im omogućiti uštede od čak 300 čovjek-sati i to samo u odjelu financija. Zaposlenici se sada mogu posvetiti problemima upravljanja financijama i strateškim zadacima koji su od većeg značaja za organizaciju u cjelini.

S tehničke strane, rješenje je integrirano na portal zasnovan na Microsoft SharePointu. Prijavom na portal sudionici procesa dobivaju uvid u status procesa budžetiranja, zajedno s personaliziranim popisom zadataka koje trebaju obaviti. Integriranjem s platformom za pohranu podataka Microsoft SQL Server, K2 blackpearl svim nadređenim osobama omogućuje jednostavan i ažuran pogled na statute budžeta iz svih mjesta troška, a IT osoblju pruža se centraliziran uvid u stanje sustava.

Za Royal British Legion, nova rješenja omogućila su im bolju efikasnost i transparentnost u procesu budžetiranja, a zajedno s time i velike uštede.

Ovo je dobar primjer što se može postići razumijevanjem poslovnih zahtjeva, te primjenom modernih tehnologija za unaprjeđenje poslovnih procesa, poručili su predstavnici iz K2.

BIZ datum:28.1.2013. 11:00 autor:

Ive Grbić

 
 
 
Kontaktirajte nas | Prijava za webinar
Kalendar aktivnosti
 

eVision informacijski sustavi d.o.o.

Baštijanova 52a, 10000 Zagreb | tel: +385 (1) 5390 400 | fax: +385 (21) 383 597 | OIB: 98227140678 | MBS: 080482498​

Kontaktirajte nas | Facebook | LinkedIn | Google+

© 2015. eVision informacijski sustavi d.o.o.  //  zaštita osobnih podataka  //  made with: SharePoint 2010  // design by: Sapun