eVision > Početna > Korisnici

Svoj uspjeh gradimo na zadovoljstvu svojih korisnika. Uspješno i učinkovito rješavanje izazova koje pred nas korisnici postavljaju, ono je čime se osobito ponosimo.

Nastojimo razumjeti vašu viziju, ciljeve i strategiju te stvarati rješenja koja će vama olakšati poslovanje, ublažiti rizike poslovanja te smanjiti troškove. Naš cilj nije samo implementirati tehnologiju u vašu tvrtku nego vas želimo uputiti na koji način Vi možete pomoću naših rješenja svoje poslovanje učiniti uspješnijim.
S ponosom možemo reći da smo tvrtka koja je u Hrvatskoj napravila najveći broj uspješnih rješenja za upravljanje poslovnom dokumentacijom na Microsoft SharePoint platformi.

Naši korisnici:
 
 
 
Upoznajte naše korisnike:
T-Hrvatski Telekom surađuje s tvrtkom eVision na razvoju i uvođenju IT poslovnih rješenja iz domene upravljanja informacijama i poslovih procesa.
Vlada Republike Hrvatske
Vlada RH je specifičan korisnik naših usluga za koje smo razvili i poseban portal za vođenje i upravljanje sjednicama - BOARDpoint.
Podravka je na svom putu razvoja sustava za upravljanje poslovnim procesima u segmentu nestrukturiranih podataka (interno nazvana eProces inicijativa) imala dva velika partnera – Microsoft i eVision.
Redizajnom i upravljanjem korporativnim sadržajem raznih kategorija portal je postao interaktivno mjesto na kojem će zaposlenici jednostavno doći do informacija i materijala potrebnih za svakodnevni rad.
SharePoint tehnologija ima široke mogućnosti primjene te je izniman alat pogodan velikim sustavima poput Atlanticovog.
Kontaktirajte nas | Prijava za webinar
BOARDPointOFFICEpoint - uredsko poslovanje
Kalendar aktivnosti
 

eVision informacijski sustavi d.o.o.

Baštijanova 52a, 10000 Zagreb | tel: +385 (1) 5390 400 | fax: +385 (21) 383 597 | OIB: 98227140678 | MBS: 080482498​

Kontaktirajte nas | Facebook | LinkedIn | Google+

© 2015. eVision informacijski sustavi d.o.o.  //  zaštita osobnih podataka  //  made with: SharePoint 2010  // design by: Sapun