eVision > Početna > Posao > Iskustva zaposlenika

Pogledajte kakva su iskustva naših zaposlenika:

 

Kornelija Vidanović
U eVision informacijske sustave sam došla kao studentica na zadnjoj godini faxa, a nakon diplome nastavila sam raditi ovdje kao .Net developer.

U zadnje 3 godine radila sam na brojnim projektima u kojima sam imala priliku sudjelovati u svim fazama razvoja informacijskih sustava, od početnog oblikovanja procesa i modela podataka, pa sve do izrade same aplikacije, testiranja sustava i puštanja u korištenje.

Trenutno, većina naših projekata bavi se upravljanjem dokumentima u poslovanju koje razvijamo sa K2 softverom, SharePointom i nekoliko vlastitih rješenja, ali tu i tamo ulete manji projekti u kojima onda svatko može dobiti šansu samostalno odlučiti kako će ga implementirati.

Uz zanimljive tehnologije, nije na odmet spomenuti ugodnu radnu atmosferu i kolege  koji su uvijek spremni za šalu ali i za pomoć i savjet.
Kornelija Vidanović
Software Developer
Marko Tica
Tvrtki eVision informacijski sustavi sam se pridružio 2013. godine. S obzirom da je eVision jedna od vodećih tvrtki u domeni Enterprise Content Managementa u regiji, najveći fokus imam na razvoju Document Management rješenja i intranet portala na Microsoft SharePoint platformi.

Proteklih godina imao sam priliku raditi na brojnim projektima s najvećim tvrtkama u regiji. Projekti su zanimljivi i izazovni i omogućuju mi značajan profesionalni napredak. Posao je dinamičan i konstantno potiče na usavršavanje, napredovanje i učenje novih tehnologija.
Marko Tica
Software Developer
Josip Mandić
U eVision sam došao na nagovor kolega prije skoro dvije godine. U prijašnjoj firmi smo uspješno surađivali na projektima ECM-a. S obzirom da mi se tematika i opsežnost samog ECM-a činila zanimljiva, pridružio sam se eVision timu.

Specijalizirao sam se kao savjetnik i implementator Document Management i Business Process Management rješenja. Česta korespodencija s klijentima, dinamika posla i količina različitih projekata čini svakodnevnicu zanimljivom.

Konzultanti s klijentima proizvode probleme koje iskusan tim eVision inženjera rješava u hodu ;-). Ukoliko vas zanima dinamična, sistematična i pozitivna okolina, brzo ćete se uklopiti u tim.
Josip Mandić
Business Development Manager
  datum:30.9.2010. 14:00 autor:

 

 
 
 
Kontaktirajte nas | Prijava za webinar
Kalendar aktivnosti
 

eVision informacijski sustavi d.o.o.

Baštijanova 52a, 10000 Zagreb | tel: +385 (1) 5390 400 | fax: +385 (21) 383 597 | OIB: 98227140678 | MBS: 080482498​

Kontaktirajte nas | Facebook | LinkedIn | Google+

© 2015. eVision informacijski sustavi d.o.o.  //  zaštita osobnih podataka  //  made with: SharePoint 2010  // design by: Sapun